loading

Hydrafusion skinfusor

Wat is de skinfusor en wat doet hij?

De skinfusor combineert 4 op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieën tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype. Elk van de 4 behandelingsstappen wordt uitgevoerd met een apart handstuk met speciaal opzetstuk. Elk handstuk heeft een onderdruksysteem, waarmee de huid op een gecontroleerde manier naar het betreffende speciale opzetstuk wordt getrokken. Tegelijkertijd worden de op de betreffende technologie afgestemde werkstofessenties via elk handstuk nauwkeurig op de huid aangebracht.

CLEANFUSION

Diepgaande reiniging vd huid. De huid wordt intensief gereinigd met een speciale reinigingsborstel en een milde reinigingsessentie.

POLISHFUSION

Huidverfijning en verheldering vd teint. Het speciale opzetstuk in combinatie met een fruitzuuressentie verfijnt het huidreliëf en verheldert de teint.

HYDROFUSION

Krachtige werkstofverzorging. De huid wordt intensief gehydrateerd en gladgestreken met behulp van een behandeling met ultrasone golven in combinatie met een aangepaste werkstofessentie.

IMPULSFUSION

Dynamische impulsmassage. Zorgt voor een intensieve Workout van alle huidlagen.

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.