loading

My story

My story

Be your own kind of beautiful

Mijn naam is Gitte De Peuter. Ik ben al heel wat fijne jaren gelukkig getrouwd met Kurt (Rombouts). Samen hebben we twee fantastische kinderen, Lucas en Lily-Roos.

 

Naast het managen van een warm huishouden, run ik al jaren met veel passie en trots mijn eigen schoonheidsinstituut, Body Sense, te Vlimmeren. De keuze voor een eigen instituut was geen verrassing; al mijn hele leven haal ik ontzettend veel voldoening uit het contact met mensen. Helemaal gelukkig word ik wanneer ik bij anderen een lach op het gezicht kan toveren.

 

Als kind bracht ik veel tijd door in het kapsalon van mijn moeder (en ooit ook van grootmoeder). De aandacht voor lichaamsverzorging zit dus zeker in mijn genen. Ik keek toen al gefascineerd toe wanneer blije klanten stralend weer buiten gingen en ik leerde dat een mooie verzorgde buitenkant ook een invloed heeft op een stralende binnenkant. Die tevreden klanten gaven mijn moeder toen ontzettend veel voldoening en dat gevoel wilde ik later ook nastreven in mijn eigen job keuze.

Al snel viel mijn oog op de handen van mensen en werd ik geïntrigeerd door de elegantie ervan. Mijn eerste opleiding was een feit en ik verdiende wat spaarcentjes met het zetten van gelnagels. Ondertussen bleef mijn passie voor schoonheid en lichaamsverzorging groeien. Daarbij vond ik de combinatie met ‘jezelf goed voelen’ essentieel en werd het voor mij een uitdaging om die twee factoren samen te brengen in mijn werk.

 

Ik streef ernaar mensen een goed gevoel te geven, samen werkend aan onzekerheden of gewoon gezellig ontspannen om daarna mijn klanten te zien openbloeien.

 

Ik volgde mijn opleiding schoonheidsspecialisatie en van toen af had ik genoeg troeven in handen om mijn eigen zaak op te bouwen. Met het vertrouwen en de steun van man en familie, kon ik die droom waarmaken. In 2007 begon mijn verhaal als schoonheidsspecialiste, in mijn eigen, mooie zaak te Vlimmeren. Al heel snel had ik het vertrouwen van de mensen gewonnen en begon een heel nieuw hoofdstuk als zaakvoerster. Mijn passie en liefde voor het vak zijn een constante; ik geniet ervan om mensen gelukkig te maken.

 

Het plezier in mijn werk geeft me ook de energie en de kracht om alles in mijn leven met passie aan te pakken, net als het juiste evenwicht tussen familie en werktijd.

Mensen een goed gevoel geven, geeft ook mij energie en daar ben ik erg dankbaar voor!

 

Ik hoop jullie dus ook snel te mogen verwelkomen in mijn instituut om een stukje van die passie te kunnen delen.

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.